Uvjeti korištenja

Zahvaljujemo se na korištenju web stranice i cijenimo što ste izdvojili vrijeme za čitanje ovog ugovora.
Ako nastavite koristiti ovu web stranicu, prihvaćate da ćete biti vezani i ovim ugovorom i našim pravilima o privatnosti. Ovaj ugovor je između korisnika ove web stranice (“vi”) i Povijest na zrnu soli, projekta registriranog u Hrvatskoj, kojeg zastupa Općina Ston.
Pojam “stranke” u ovom Ugovoru znači i vas i Općinu Ston, stranke ovog ugovora. Ovaj ugovor, zajedno s našim pravilima o privatnosti, predstavlja cjelokupni ugovor između vas i Općine Ston, u vezi s vašom upotrebom ove web stranice.
Ovaj se sporazum povremeno ažurira i može se mijenjati u bilo kojem trenutku. Posljednje ažuriranje bilo je 16. svibnja 2018. Stranke su vezane najnovijom verzijom ugovora.

Sadržaj web stranice
Sadržaj ove web stranice je isključivo informativnog karaktera. Informacije na ovoj stranici mogu sadržavati pogreške. Općina Ston odriče se bilo kakve odgovornosti od takvih pogrešaka u mjeri dopuštenoj zakonom. Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ova stranica sadrži materijale u vlasništvu Općine Ston, kao što su tekst, fotografija, videozapisi, grafika, te dizajn i izgled stranice. Ti su materijali zaštićeni zakonom o autorskom pravu i zakonom o zaštitnim znakovima na cijeloj web-lokaciji. Nemate dopuštenje za korištenje sadržaja za bilo koju drugu svrhu. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Ova web lokacija može se povezati s drugim web stranicama. Linkovi nisu odobrenje druge web stranice, osim ako nije izričito navedeno. Općina Ston nema nikakvu odgovornost za sadržaj na povezanim stranicama. Općina Ston se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.Sadržaj ove stranice može se promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Pritužbe i sporovi
Ako imate pritužbu na Povijest na zrnu soli, pošaljite svoje pritužbe izravno na adresu info@povijestnazrnusoli.com. U slučaju neriješene pritužbe možete otvoriti slučaj na platformi Europske komisije za rješavanje online sporova.

Pravne napomene
Svaki incident neovlaštenog pristupa ovim stranicama podliježe novčanoj kazni. Zakoni Hrvatske i Europske unije će upravljati svim pitanjima koja proizlaze iz ovog sporazuma i korištenja ove internetske stranice. Svi zahtjevi koji proizlaze iz ovog ugovora ili se odnose na ovaj sporazum ili korištenje ove internetske stranice bit će obrađeni isključivo u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Hrvatska. Sva pitanja o sporazumu ili ovoj web stranici mogu biti usmjerena na: info@povijestnazrnusoli.com.